ورق پلی کربنات

ورق پلی کربنات

ورق پلی کربنات

Blog Article

این ورق ها اغلب در ضخامت های ۲ الی ۱۲ میلی متر تولید و عرضه می شوند و ابعاد استاندارد آنها ۲۰۵*۳۰۵ سانتی متر است. از کاربردهای جالب این ورقه ها، می توان به استفاده در شیشه جلو هواپیما و شیشه ماشین های ضدگلوله اشاره کرد.

این ویژگی در گلخانه‌ها و ساختمان‌های اداری که نیاز به کاهش مصرف انرژی دارند، اهمیت دارد.

این ورق‌ها دارای سطح مات هستند و نور را به صورت پراکنده عبور می‌دهند.

در تولید این ورق‌ها از تکنولوژی‌های نوین استفاده می‌شود که به جذب بهتر نور مرئی کمک می‌کند. ویژگی‌های مکانیکی، گرمایی و الکتریکی بالای این ورق‌ها، همراه با قابلیت شکل‌دهی خوب و بازیافت آسان، آنها را به انتخابی ایده‌آل برای پوشش‌های شفاف تبدیل کرده است.

شیشه‌ها و پنجره‌ها: در خودروهای مدرن از پلی‌کربنات برای ساخت شیشه‌ها و پنجره‌های جانبی به دلیل مقاومت در برابر ضربه و سبک‌بودن استفاده می‌شود.

ورق پلی کربنات ورقی نشکن و انعطاف‌پذیر می‌باشد و در برابر کشش و خمش مقاومت بسیار بالایی دارد.

این ورق ها دارای مقاومت ضربه ای بسیار زیاد هستند و تقریبا نشکن به حساب می آیند و توانسته جایگزین مناسبی برای شیشه باشند.

همچنین در صنعت الکترونیک، پلی کربنات به عنوان جایگزینی برای شیشه در تولید قطعات الکترونیکی مانند کیس‌های کامپیوتر، نمایشگرهای ال سی دی و پلاسما و غیره استفاده می‌شود. همچنین در صنعت ساختمان و عمران، پلی کربنات برای ساخت نمای ساختمان، روف گارد، پنجره‌های معمولی و شفاف، تابلوهای تبلیغاتی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لنزهای پزشکی: در تولید لنزهای طبی و تجهیزات بینایی‌سنجی، پلی‌کربنات به دلیل شفافیت و سبکی کاربرد دارد.

این ویژگی باعث کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و نصب آسان‌تر می‌شود، به ویژه در سازه‌های سبک مانند سقف‌ها و سایبان‌ها.

ورود / فرم ثبت نام ورودایجاد حساب کاربری نام کاربری یا آدرس ایمیل *

از ویژگی های این ورق به استحکام، مقاومت بالا در برابر آب و آتش، انعطاف‌ پذیری و شفافیت بالا می‌باشد. ورق پلی کربنات چند جداره در مکان‌های تجاری و read more فرودگاه‌ها، فضاهای داخل و خارج ساختمان به دلیل خواص نوری و پرداخت سطحی آنها و در منازل مسکونی، استادیوم‌ ها و گلخانه‌‌ها به دلیل عایق‌ بودن آنها استفاده می‌شود.

این ورق‌ها دارای ساختار لانه‌زنبوری یا جداره‌های متعدد هستند که هوا را در بین لایه‌ها به دام می‌اندازند.

این ویژگی باعث می‌شود در محیط‌هایی با نیاز به ایمنی بالا، مانند ساختمان‌ها و وسایل نقلیه عمومی، کاربرد داشته باشد.

Report this page